DALLAS--(BUSINESS WIRE)--VIII 20, 2024-- Jsme polechtáni na rtech: ikonická kosmetická značka a světová podnikatelská společnost Mary Kay Inc. byla opět vyhlášena značkou č. 1 přímého prodeje péče o pleť a barevné kosmetiky na světě* společností Euromonitor International.

Tato tisková zpráva obsahuje multimediální prvky. Celou zprávu najdete zde: https://www.businesswire.

com/news/home/20240819420496/cs/ We’re tickled pink: iconic beauty brand and global entrepreneurship company Mary Kay Inc. has again been named #1 Direct Selling brand of Skin Care and Color Cosmetics in the World* by Euromonitor International. (Graphic: Mary Kay Inc.

) Společnost Euromonitor International je předním poskytovatelem celosvětových obchodních informací, analýz trhu a informací o spotřebitelích, který již více než 50 let provádí průzkum trhu ve více než 100 zemích. Jejich uznání značky Mary Kay svědčí nejen o její bezkonkurenční kvalitě, ale také o její rozsáhlé a neustále rostoucí přítomnosti na světové scéně. Kromě tohoto celosvětového ocenění byla společnost Mary Kay vyhlášena první značkou líčidel a výrobků na rty v Latinské Americe*, první značkou barevné kosmetiky v Mexiku*, první značkou přímého prodeje kosmetických výrobků a výrobků osobní péče v Mexiku* a první značkou péče o .