DALLAS--(BUSINESS WIRE)--aug. 19, 2024-- Hatalmas megtiszteltetés: az ikonikus szépségmárka és globális vállalat, a Mary Kay Inc. ismét elnyerte A világ 1.

számú közvetlen értékesítésű bőrápolási és dekorkozmetikai márkája* címet az Euromonitor International jóvoltából. Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.

businesswire.com/news/home/20240819147533/hu/ We’re tickled pink: iconic beauty brand and global entrepreneurship company Mary Kay Inc. has again been named #1 Direct Selling brand of Skin Care and Color Cosmetics in the World* by Euromonitor International.

(Graphic: Mary Kay Inc.) A piackutatás terén több mint 100 országban 50 évet is meghaladó tapasztalatával az Euromonitor International a globális üzleti intelligencia, a piacelemzés és a fogyasztói szokásokkal kapcsolatos betekintések első számú szolgáltatója. Elismerésük a Mary Kay iránt nem csupán a márka páratlan minőségéről, hanem a globális színtéren való hatalmas és folyamatosan növekvő jelenlétéről is tanúskodik.

A globális kitüntetés mellett a Mary Kay az első számú arc- és ajakápolási márka lett Latin-Amerikában*, az első számú dekorkozmetikai márka Mexikóban*, a szépségápolási és testápolási termékek első számú közvetlen értékesítési márká.