ČCHING-TAO, Čína , 16. srpna 2024 /PRNewswire/ -- Společnost Hisense, světový lídr v oblasti výroby a prodeje domácích spotřebičů a spotřební elektroniky, s potěšením oznámila, že pro období 2024-2025 získala hned několik prestižních ocenění asociace EISA (Expert Imaging and Sound Association). Tato ocenění potvrzují setrvalé úsilí společnosti Hisense nabízet inovativní a špičkové technologie a poskytovat tak spotřebitelům po celém světě výjimečné vizuální a zvukové zážitky.

Televizor Hisense Mini-LED ULED 65U8NQ , který získal ocenění EISA Premium Mini LED TV 2024-2025, je vybaven technologií Mini-LED PRO s funkcí Full Array Local Dimming. Díky tomu disponuje výjimečným kontrastem a jeho špičkový jas dosahuje úrovně až 3000 nitů. Technologie Quantum Dot Color umožňuje rozměrné obrazovce zobrazit intenzivnější barevné odstíny, zatímco herní režim PRO s obnovovací frekvencí 144 Hz a technologií MEMC pro dosažení co nejnižší latence garantuje při hraní her plynulé zobrazení s nejkratšími možnými reakčními časy.

Technologie Hi-View Engine PRO na bázi umělé inteligence optimalizuje každý obrazový pixel tak, aby dokonale vynikly veškeré detaily i působivý 4K upscaling, zatímco vícekanálový prostorový zvuk ve formátu 2.1.2 mění domácí sledováni.